Навіщо мати приватне медичне страхування в Іспанії?

 

 

Навіщо мати приватне медичне страхування в Іспанії?

 

 

 

 

 

Навіщо мені приватна дорога страховка, якщо я маю державну безкоштовну?

В принципі, якщо ви здорові, молоді і практично не звертаєтесь до лікаря, то нема чого!

Але, ця інформація для вас, якщо:

у вас є регулярна необхідність у консультаціях фахівців,

у вашій сім'ї є діти,

ваша державна клініка розташована далеко від дому,

ви хочете отримати консультацію лікаря, перебуваючи в іншому місті Іспанії, відмінному від вашого основного місця проживання.

Чому?

Тому що, маючи SIP – поліс державного страхування, кожен стикався з тим, що черги до фахівця доводиться чекати довго, іноді до часу запису на прийом хвороба або проходить сама, або ускладнюється і потребує іншого лікування, ніж могло бути на ранній стадії.

Крім того, консультація вам іноді потрібна у конкретний момент часу, але не з кожною проблемою логічно звертатися до державної клініки через Urgencias (відділення швидкої допомоги).

І третій момент, про який знає кожен власник заповітного CIP – пацієнти прикріплені до конкретного госпіталю/клініки у конкретному місті та не можуть користуватись численними приватними клініками Іспанії.

Це не стосується ситуацій нагальної допомоги, зрозуміло. Але консультацій та звичайних прийомів у фахівців стосується в першу чергу.

Хочу запропонувати вам комбінацію державного + приватного страхування.

За бюджетним приватним полісом вам будуть доступні візити та консультації в приватних клініках вашого міста. Так, не входитимуть госпіталізації, операції, пологи, складна апаратна діагностика, але це все у вас вже є в державній страховці.

Натомість, коли у вашої дитини заболить горло і потрібно буде звернутися до педіатра, ви зможете вибрати найближчу приватну клініку та проконсультуватися з лікарем.

Або якщо вам потрібна порада гінеколога, вам також не доведеться чекати 2-3 місяці прийому у державній клініці. І т.д.

 Поліс SANITAS BÁSICO DIGITAL – зараз за промо вартістю всього 28 євро/місяць незалежно від віку та без заповнення анкет зі здоров'я. Саме він надасть вам заповітну можливість відвідувати приватні клініки для консультацій із фахівцями.

Це лише 336 євро на рік!

А тепер, УВАГА, що можна отримати за ці гроші:

SANITAS BÁSICO DIGITAL покриває таке:

  Загальна медицина (терапевт, педіатр, послуги медсестри)

  Прийом у лікарів-фахівців (наприклад, Кардіологія, Дерматологія, ендокринологія, неврологія, гінекологія, травматологія, офтальмологія, онкологія, Психіатрія тощо)

  Прості діагностичні тести (наприклад, УЗД, аналізи, прості рентгенівські знімки тощо)

  Прості терапевтичні методи лікування (наприклад: реабілітаційні сеанси, вентиляційна терапія, контроль кардіостимулятора тощо)

  Найпростіша стоматологія (Консультації, рентген, чищення та видалення)

  Відеоконсультації з лікарями (За всіма медичними спеціальностями. Більше 3000 лікарів зі списку Sanitas у вашому розпорядженні на мобільному телефоні)

  Послуги вдома:

 

Доставка ліків додому з аптеки. Ви можете легко запросити його через програму Sanitas. Ви отримаєте їх упродовж 3 годин. Він включає 6 послуг на страхувальника на рік.

 Аналітика вдома. Ми їдемо до вас додому, щоб провести аналітик (наприклад, аналіз крові у вас вдома). Включає 2 послуги на страхувальника на рік.

  Відшкодування витрат на ліки (Sanitas відшкодовує вам 50% вартості ліків, призначених вашим лікарем, з лімітом 200 € на клієнта на рік.)

  Послуги відеоконсультацій живих фахівців у наступних програмах здоров'я:

   Програма харчування

 Програма психології

 Особистий тренер

 Програма з охорони материнства та дитинства

  Програма Здорова дитина

  Догляд за тазовим дном

  Програма ліквідації тютюну

Залишилися питання чи потрібна страховка Sanitas?

Готова стати вашим особистим агентом зі страхування

Звертайтесь за:

 

тел. +34 663 356 587

 

+38 050 320 61 15 (Whatsapp)

 

alyona.eromina@gmail.com

 

Сайт: www.alyonaeromina.com